Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2105
El president de la Creu Roja de les Illes Balears , Miquel Alenyà, presenta la Memòria 2007
Image

   Els programes desenvolupats per la Creu Roja a través de la seva oficina autonòmica i de les 15 oficines locals arribaren a 240.909 persones, comptant amb la participació de 2.792 voluntaris, recolzats pels 14.805 socis, 615 treballadors, particulars, empreses col•laboradores i institucions. A més s’ha d’afegir la tasca promoguda des de Balears i desenvolupada en el Tercer Món amb 33.837 beneficiaris.


   Tot això a través de 76 projectes desenvolupats. Entre d’altres:
     -Atenció social a 7.020 persones dependents  (menjar domiciliari, menjadors social, companyia  de voluntaris  …)
    -Protegir  a les víctimes de gènere. La Creu Roja ha atès a 240 usuàries a través del programa de teleassistència mòbil.
    -Projecte incorpora. Per a facilitar l’accés al mercat laboral a dones en risc d’exclusió social, atenent a 104 dones
    -Programa SOL.  El Servei d’orientació laboral oferí orientació a 90 joves en risc d’exclusió laboral. El Centre de Formació oferí cursos a 2.155 alumnes contribuint a adequar les competències personals i professionals. 
   -Àrea de Medi Ambient. la Creu Roja ha iniciat un programa de Qualitat ambiental, començant per les pròpies oficines, amb 600 professionals i a quasi 3.000 voluntaris, per passar a una segona fase d’actuació sobre altres col•lectius



   Auditoria externa

. La Creu Roja de les Illes Balears comptà amb un pressupost de 19.407.385 euros. Les despeses principals han estat:
    -Atenció persones dependents (31,4 %)
    -Hospital (31,8 %)
    -Socors i emergències (19 %)
    -Voluntariat, Formació i desenvolupament local ( 4,2 %)
    -Cooperació internacional (4 %)
   L’empresa PricewaterhouseCoopers Auditores realitzà l’auditoria Externa del 2007 de l’entitat (oficina central i totes les territorials).

   D’altra banda l’acreditació de Qualitat obtinguda pel Centre de Formació de Creu Roja Balears, ISO 9001 d’AENOR, s’afegí a la que ja té el programa de Teleassitència Domiciliària i Mòbil.

Creu Roja de les Illes Balears

Image