Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3207














 El gran vaixell del CE Escolar sembla que està "ben tocat" (i a punt d'enfonsar-se, si ningú hi posa remei) amb dues candidatures a les eleccions del club que entren en una mena de guerra bruta i que sense adonar perjudiquen greument jugadors, aficionats, pares i sobretot el primer equip, de Primera Regional de Mallorca, el qual per desgràcia es troba en llocs de descens a 2ª Regional. El Club Esportiu Escolar, fundat el 1945, no es mereix semblant travessia, però excepte un miracle, serà molt difícil salvar el vaixell.

Desqualificacions, rumors, discussions, mals rotllos o simplement excuses són els que faran (si ningú hi posa remei) que el gran vaixell anomenat CE ESCOLAR, de color verd i conegut sempre pel seu gran planter de futbolistes de Capdepera i Cala Rajada, naufragui cap a una illa plena d'egoisme i caos futbolístic.

Han estat nombrosos els jugadors que durant aquests anys han abandonat el vaixell (Manacor, Artà, Son Servera, Palma, etc.) i moltes les categories d'elit perdudes, i cada vegada són menys els joves del poble i voltants que mostren interès per l'equip gabellí. Sabem que la solució és difícil, però l'única manera és unint forces, i si no es vol o no es pot, doncs almenys ...

Convocar eleccions lliures i democràtiques on els pares (a més dels socis), que paguen la seva no barata quota (d'entre 400 i 450 euros anuals) i que són els que mantenen el club amb els seus ingressos, siguin els que puguin votar i no que torni a aparèixer el fantasma de la tupinada, com va passar fa quatre anys, en les últimes votacions de l'Escolar, quan van sortir socis fins de la Conxinxina. Alguna fórmula hi haurà perquè ELS QUE PAGUEN REALMENT, VOTIN. Estic segur, pel bé del CE Escolar, que les dues candidatures la trobaran.

D'altra banda, no cerc polèmica, desitj el millor al club, però instaria els lectors que cerquin a la web de  www.futbolbalear.es o www.capvermell.org, en el seu cercador, les paraules "ELECCIONES ESCOLAR" O "ELECCIONS ESCOLAR " i podran llegir o recordar l'odissea que van ser les eleccions de fa quatre anys per a tots els verds, simplement tirant d'hemeroteca.

Sr. Miquel Bordoy i Sr. Bernat Palmer (i les vostres juntes directives), remau junts en aquest vaixell, cap a la mateixa riba, intentau-ho, i si no és possible, CONVOCAU ELECCIONS LLIURES I DEMOCRÀTIQUES PERQUÈ ELS PARES QUE HAN PAGAT LES SEVES QUOTES I ELS SOCIS PUGUIN TRIAR LA DIRECTIVA I EL SEU PRESIDENT, i deixau-vos d'excuses.

Francament, crec que en cas contrari estareu enfonsant, "entre ximpleries i absurds", un club que no és vostre, sinó de tots els gabellins i cala-rajaders, i no hi ha ningú, ni la seva història des de 1945, que es mereixi això. Salutacions.

 

Covoner