Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 3084

Hem rebut una nota del grup "Arkhé", concretament d'Alejandra Cabello, en què es puntualitzen alguns dels comentaris inclosos a la nostra crònica "La nit jove més rockera" i referits a l'actuació d'aquest grup. Es tracta de puntualitzacions que consideram del tot pertinents i que per tant publicam amb molt de gust.

En primer lloc, la nota remesa per de n'Alejandra es refereix al comentari en què dèiem "...i les notes més depurades del violí de Lluc Barbón i la distorsió de la guitarra de Toni Serra, res tenien a veure amb la seva antiga formació, més barroca i metàl.lica, tot i que es nota el bagatge après i que hi ha hagut un pas evolutiu més madur." Respon "Arkhé": "No se si us referiu a la formació clàssica d'Arkhé o a Sigramaça..., però Arkhé, amb es clàssic, segueix endavant (ja que Arkhé M&C es una agrupació de músics on tocam diferents estils), i Sigramaça més encara."

D'altra banda, diu la nota:  "No s'esmenta la resta de membres des grup. Personalment consider que el bateria, en Sergio Pérez, i el baixista, en Miquel Ángel Valero, són part bàsica perquè aquesta formació funcioni, per davant de mi (tot i ser la jefa, ells són els cracs). 

Acaba dient, n'Alejandra: "Esper no molestar amb els meus comentaris. Simplement, amb aquesta formació i els projectes que vénen endavant, estaré molt pendent de publicacions i demés, ja que vull cuidar la imatge pública i perenne que donam i que es doni de nosaltres."

Ben rebudes, per tant, aquestes puntualitzacions, des del ben entès que "Cap Vermell" és un mitjà totalment obert a les opinions i punts de vista dels seus lectors i que, en el camp in formatiu, sempre intenta seguir una línia que, sense defugir l'objectivitat, resulti estimulant i encoratjadora per a totes les persones i agrupacions del poble, tant en el camp artístic com en tots els aspectes que ens ajudin a créixer com a comunitat.