Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2223

  L’Ajuntament de Capdepera aprova un projecte d’embelliment i millora del carrer principal.  

    L’objectiu es recuperar una zona degradada i col·lapsada pel transit i augmentar la qualitat de vida dels veïns de la zona.

 

 

 

 

    Al plenari extraordinari d’ahir l’ajuntament de Capdepera va aprovar per unanimitat la fase 1 del  projecte d’ordenació del transit, embelliment i millora de les infraestructures del carrer Port, Gomez Ulla i voltants d’aquets carrers i el respectiu plec per contractar les obres.
   El projecte, per la seva extensió  i cost, està dividit en dues fases que es finançarien amb aportació municipal i les subvencions per rehabilitació de barris de la Conselleria d’habitatge i obres públiques.
   Aquesta primera fase està valorada amb un 1.500.000€ i inclou varies actuacions: supressió de barreres arquitectòniques, mecanismes per moderar el transit, embelliment i millora del paviment de tots els carrers, soterrament de cablejat, canvi de mobiliari urbà i il·luminació, rehabilitació de façanes emblemàtiques, soterrament de serveis com el cablejat i instal·lació d’ono i wifi, millora de la xarxa de pluvials i recuperació d’espais d’us públic com a places i zones d’aparcaments...
   Les dues fases del projecte van ser presentades als veïns de la zona en una reunió celebrada el dia anterior al plenari a la qual assistiren el batle, varis regidors de l’equip de govern i el tècnic redactor del projecte que explicaren en que consistia el projecte i per que s’ha considerat necessària aquesta actuació.
  L’equip de govern defensa que s’ha optat per aquesta zona degut a que compleix tots els requisits plantejats per la conselleria per poder optar a la subvenció de rehabilitació de barris, per ser una de les zones més cèntriques del poble i a la vegada més abandonades, i per que era molt necessari disminuir la perillositat d’aquest carrer. Segons l’equip de govern amb aquest projecte l’ajuntament dona solució a una problemàtica que s’arrossega des de fa anys i que era una reivindicació veïnal molt forta.
   Capdepera, 24 d’abril de 2008

   Per a més informació
   Maria Orts Regidora de l’ajuntament de Capdepera
   Telf.: 646221384