Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2629

 No ve d'ara, l'Associació Cultural Cap Vermell sempre ha fet estendard de la defensa de la llengua i de la protecció i vertebració del territori. Alguns pensen que som advocats de les causes perdudes, d'altres que si ens haguessin fet cas abans, tal vegada avui el panorama seria una mica diferent.

El fet és que aquesta setmana passada ens hem compromès a recolzar dues iniciatives importants a Capdepera:  el voluntariat lingüístic i el tren de llevant.

    

Com podeu veure a la dreta d'aquesta pàgina web, just davall les enquestes i entre el nostre bloc i els vídeos de You Tube hem introduït dos enllaços més

- El voluntariat lingúístic, campanya a la qual ens hem adherit i en la qual molts dels nostres membres ja participen a títol individual.

- La Plataforma del tren de Llevant, on som presents des del principi, en l'organització de la 7a MARXA de dia 8 de Juny i en què, entre d'altres feines, col.laboram en la gestió d'aquest bloc de notícies.

De totes maneres sapigueu que ho feim perquè volem i quan volem. I molt contents i ben agraïts que estam, de poder-ho fer. I si a algú li cou,....