Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2234

Una lectora de Canyamel, ens recorda l'estat del pont del torrent de Canyamel

Image

   Hem rebut de la nostra interlocutora de Canyamel, na Margalida Serra, unes fotografies del pont. Com sabreu, al final del torrent de Canyamel, just quan arriba a la platja,  hi ha un pont. Aquest pont es va fer nou fa uns anys i tot d’una va començar a donar símptomes de deteriorament, en forma de rovell a la part metàl·lica. L’any passat el van folrar amb una mena de tela de plàstic, suposant que en tapar-lo semblaria menys perillós.  Evidentment, no es tracta d’una solució a llarg termini, ja que com es pot comprovar, a les imatges, la barana cau i com es veu a la part inferior l’aspecte és desolador i perillós. Si no s'hi posa remei, el deteriorament continuarà.

Image


   D’altra banda,  els accessos al pont no estan ben fets. A una banda, la del casc urbà, hi ha un escaló i a l’altra, la de les Coves, s’hi va fer una rampa de ciment que també acaba amb un escaló. Així la gent que va amb cotxet d’infants o amb cadira de rodes no pot accedir i travessar el pont.
   Nosaltres proposam eliminar les barreres arquitectòniques per mitjà una passarel·la de fusta des de cada banda del pont a la zona asfaltada, aixecada sobre l’arena. També convindria canviar la barana i posar-ne una d’acer inoxidable.
   Esperam que l’equip de govern de l’Ajuntament de Capdepera prengui la iniciativa i demani a la Demarcació de Costes, o l’organisme corresponent, una solució per a aquest indret.


Image