Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2751









Es difícil entendre com una persona pot dissimular pitjor la seva animadversió i antipatia cap al sector hoteler. A lo millor seria interessant estudiar la vida del Sr. Melis per descobrir quin tipus de problema ha tingut per destil·lar tanta ràbia.
 
A una fira turística s’hi va a promocionar una zona  i fer-ne publicitat. I encara que li faci mal i no li agradi, els turistes que vénen al nostre municipi coneixen Cala Rajada, Cala Agulla, Cala Mesquida, Canyamel o sa Font de Sa Cala. Però NO coneixen Capdepera. És una pena, però és així. I és per això que es promocionen aquestes zones concretament i no el nucli de Capdepera. Però en cap cas això significa menysprear el nostre poble.
 
És ridícul l’exercici de pseudonacionalisme gabellí que fa vostè apel·lant a una demagògia barata i rància que gens ajuda a millorar la tràgica situació del nostre municipi, totalment abandonat a la incompetència i deixadesa dels nostres dirigents.
 
No té res millor que criticar, Sr. Meyme? No hi ha res més que el molesti, al nostre poble, a banda dels lletrerets i rètols de l’Associació Hotelera a l’ITB 2014? Quina pena.
 
En lloc d’aplaudir la gent que fa coses positives, com és promocionar la nostre zona a Alemanya, vostè es perd en tonteries i beneitures. Separar es fàcil.
 
Supòs que l’any proper tornarà a criticar els hotelers amb la seva pobra cançó. A mi també em cau la cara de vergonya amb el seu discurs, no ho puc evitar.
 
Pedro