Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2782

Benvolguts companys de Cap Vermell

   Perdoneu-me el temps que he estat sense contestar-vos, però he tingut moltes coses què fer i no ha estat possible posar-me al ordinador fins ara.
   Doncs bé, després d’haver llegit el vostre escrit hem veig amb la obligació de respondre i, per davant de tot, concretar les meves paraules...
   Primer. Si els meus escrits ofenen al honor de qualque membre de Cap Vermell vull mostrar la meva més sincera disculpa. En cap moment vaig voler insultar a ningú. Emperò reconec i així ho he dit a un membre vostro, que l’únic que cercava era "escalfar" (que no crispar!) una mica les vostres sangs. Perdoneu-me per favor, però a vegades cansa i avorreix un poc llegir notícies i escrits sense ànima crítica, on uns són "els bons" i uns altres "els dolents". Crec que som persones suficientment intel•ligents com per fer lectures de les coses d’una manera més profunda.
   Segon. Segons vosaltres, d’acord amb els meus escrits, podeu pensar que jo tinc un tarannà mes relacionat amb una línia propepera. Doncs bé, aquí està on m’agrada marcar les diferències. Jo no estic ni a favor d’uns o en contra dels altres. Simplement faig crítica. I pel que es veu, esta mal vist realitzar crítiques als partits politics que estan acostumats a fer-ne però, pel que es veu, no ho estan en rebre. Entendreu que en aquests moments és més fàcil fer crítica d’aquells que governen que d’aquells que no ho fan. Ara bé, temps al temps...
    Per això he intentat escalfar-vos una mica, per a que sorgeixi el vostre esperit crític de la manera més objectiva que sigui possible. Ja que només així aprenem coses uns dels altres. He notat certa línia antipatari en les crítiques o articles publicats de Cap Vermell al llarg d’aquests darrers mesos i també vos dic que si hagués estat al contrari, on els vostres articles fossin antisocialistes o antiverds també actuaria de la mateixa manera, ja que consider que aquests partidismes fora dels partits polítics no és més que fer bulla i renou que no serveix per res. Si es permeten aquestes actituds l’únic perjudicat és el propi Cap Vermell, quan aquesta revista hauria de ser alguna cosa més que estigués per damunt d’aquestes actituds que estic denunciant i intentar que arribi a ser el que pretén ser, una referència cultural del terme de Capdepera.
   Salut
 

   Uambabulubabalambambú