Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2934

Hola:

Escric aquesta carta perquè no trob paraules per poder dir el que va passar a les votacions en el Centre Cap Vermell, on es triava al nou president de l'Escolar.





Sóc Soci, he pagat la meva quota, 50 Euros, i la meva sorpresa va ser que no estava a les llistes per poder votar. Així i tot, em vaig apropar al Centre Cap Vermell per a intentar votar, però no em van deixar.

Estant allà, vaig poder veure molta gent que anava a votar, que no eren socis. Dic això perquè vaig parlar amb ells i em van dir, en confiança, que no eren socis, però que la Junta Directiva els havia posat a la llista perquè poguessin votar perquè així s'asseguraven vots.

Estava molt clar, hi havia familiars de tots els directius, fills, gendres, etc…

I el més greu de tot va ser quan van arribar els jugadors de Preferent, tots de la mà, per a votar. Un d'ells, em va dir "no tenim mes remei, ens obliguen a votar en Fajardo i ens han donat les paperetes al camp, en sobre tancat, l'entrenador, per asegurar-se que no canviem el nostre vot... si no ho fem així no jugarem més a l'Escolar "

El que no arrib a entendre és per què fa això la Junta Directiva. No entenc els interessos que pugui tenir, ja que a molts de socis que hem pagat ens agradaria saber el perquè. Esper i desitj que això no quedi així, pel bé de l'Escolar.


Un Soci que de veritat ha pagat.