Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 471

 

Els miralls situats en alguns creuers de carrers o carreteres ajuden als conductors en creuers i incorporacions a les vies públiques amb poca visibilitat.

Al carrer de la Font, en arribar al carrer Port, s’ha de girar noranta graus a l’esquerra però és difícil veure els vehicles que pugen de la dreta. Just davant n’hi ha un mirall per facilitar la incorporació al carrer Port, però s’ha mogut i no permet veure correctament els vehicles que s’apropen.



En aquest punt, ens comentaren que els cotxes que venen del carrer Port tenen preferència davant els que baixen del carrer de sa Fotnt, però es aconsellable posar una senyal de trànsit que reforci la preferència (potser se pot aprofitar el pal de la senyal de sentit prohibit).

A la corba, molt pronunciada, d’es Carregador hi havia un altre mirall que fa temps ens troba en terra i no s’ha reinstal·lat. N'hi ha un per facilitar prendre la pronunciada corba en un sentit però el del sentit contrari és a terra, de fet només queda el pal.



La majoria dels miralls perden la seva posició i per tant la seva funcionalitat degut a ventades, cops o ruptures. Seria interessant revisat periòdicament si es troben en bon estat i ben orientat. És qüestió  de seguretat vial.