Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 1090

 

Fa uns dies, concretament dia 1 de setembre, se comunicava que el carrer Escorxador Vell se tancaria per l'asfalt del carrer. I així va ser.  Però mentre alguns es pensaven que asfaltarien tot el carrer, resulta que “només” afecta a la zona d'accés al nou edifici d'arxiu i urbanisme.
 

Després d’acabada la feina, alguns veïns ens han comentat que no ha quedat gaire bé (per ser benèvols, n'hi ha que el qualifiquen directament com un pegat o una “xapussa”), inclús alguns dubten que estigui acabat, que encara pot ser li falta una capa encara.

El cert és que a les imatges rebudes,  l'asfalt mostra un aspecte grapallut i una mica groller.  A més si s'ha volgut adequar-lo com a pas accessible no sembla que hagi ajustat molt i fa un “petit” escalonet. 

Per cert, i això no ho han comentat els veïns que s'han comunicat amb nosaltres, qualque cosa s'ha de fer amb els fils d'electricitat i telèfon “cables” que pengen enmig del carrer, l'aspecte és llastimós! Malgrat no ser l'únic punt del poble amb un entramat de fils a les pares, a una obra nova crida més l'atenció.