Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 2170



No entenem com encara hi ha gent que no fa ús del servei de deixalleria que ofereix l'Ajuntament. És gratuït i el seu horari és prou ampli com per poder anar i deixar tot tipus de enderrocs, electrodomèstics, ferralla... El fet és que de tant en tant ens trobem a abocaments (puntuals i més o manco petits) a diversos indrets, molts prop dels llocs de recollida de residus o dels contenidors. 



Fa mesos mostraven uns vora el camí de Cala Moltó... i encara hi són. O els del carrer de Son Bessó que fa mesos que es troben a la voravia (just on cada dia  posen un poal de recollida de fems... Ningú del servei de retirada d'objectes o neteja els ha vist vist en mesos?  Sembla increïble!)



Ara n'hem vist vora els contenidors de la carretera de Can Patilla. Esperem que no passin mesos per enretirar-los... però vistes les experiències anterior ben podria ser. 

Tenim clar que el responsable primer és qui l'ha llançat, però quan passen mesos per la seva enretirada n'hi ha altes coses que fallen... Deixadessa? Menfotisme?  Desídia?...