Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 2409

 Tot recordant a Llamp







En aquesta secció hem publicat fotografies recordatòries d'amics, de familiars, de grups... sempre de persones. En Jusan ens fa recordatori d'un ca. Els animals domèstics arriben a formar part de la nostra història i són recordats amb estima.


"Fa anys, molts d'anys na Caty va asoptar un canet que  fins i tot arribà a ser amic mneu. El batiàrem com a Llamp, per bé que entre nosaltres l'anomenàvem "Llampy". Era petit, si, però molt llest!. Sempre anàva amb nosaltres inclús quan ens desplaçàvem a Capdepera el caps de setmana. Ara ens queda una foto que compartim en aquesta secció de records del passat.

 Encara recordam una anècdota." En aquells temps encara se podia anar en cotxe fins la part darrera de Cala Agulla i nosaltres anàvem cada setmana, juntament amb en Marce. Un dia circulàvem amb els vidres baixats i sense previ avís, de sobte, el bo de Llamp botà i corrensos s'anà a tota cap a la mar. Aquell dia no hi havia ningú a la platja i en Llamp va gaudir de l'arena i l'aigua fins que Caty l'eixugà i el tornà al cotxe feliç com mai ".
Així era el nostre “Llamp” , un
caniche que ens acompanyà durant molts d'anys... Avui guardam aquesta fotografia. L'he impresa i la meva neta petita s'ha quedat encantada amb la fotografia del que va ser el nostre ca...

Per ventura no sigui important, però per a nosaltres tot  aquell temps que vam conviure va ser molt bó.  

 

Arxiu Jusan