Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 1900
 


El facebook i les xarces socials van ben plenes d'imatges curioses i interessants. Us oferim tres que ens han cridat l'atenció per diversos motius.

La primera de Sebastian Freitag fotògraf és senzillament espectacular. Aconsegueix captar els focs de Sant Baertomeu des del Castell de Capdepera com no ho havíem vist abans. No podem deixar de felicitar a en Sebastià per aquesta imatge. Fa uns dies que circula per internet i pot ser ja l'heu vista o compartit.



Aquesta segona és del facebook de Bernat Galmés, compartida del racó balear de metereologia, i correspon a una mànega. Hem llegit que és feta a les Pitiüses, concretament des d'Es Caló de Formentera, durant els dies de tempesta. Aprofitam per comentar que algunes imatges d'altres màneges que circulaven per internet que feien passar com a tretes a la costa de Mallorca (algunes impressionants) ha resultat que són d'altres indrets. La premsa de Mallorca se'n va fer ressó, i algunes eren d'Austràlia o presses fa anys. Però ja se sap un penja la foto, els altres les reenvien i al final no se sap d'on surten... coses d'internet i els xarxes socials.  



I a tercera és ben curiosa. Correspon a un paisatge de la Serra Tramuntana prou fotografiat, com és l'embassament del Gorg Blau. L'enquadrament de la fotografia ens dóna una forma que ens recorda a l'illa de Mallorca. La trobaren per les xarxes socials  treta de la web Mallorca diario.