Imprimeix
Categoria: Portalet
Vist: 4613

Capdepera Ràdio

i

El cafè dels dissabtes

 











Vam plegar abans de festes, i en aquell moment pensàvem que a hores d’ara ja hauríem tornat. Però no tenim coratge de fer-ho. “El cafè dels dissabtes”, com ja havien fet els companys de “Pilotes fora” (molt més clarividents que nosaltres), es retira indefinidament per fallida tècnica de Capdepera Ràdio. És impossible. En les condicions actuals, no es pot fer un programa mínimament digne.

 

De manera que, sàpiguen els oients de la nostra tertúlia, que el silenci que ens hem imposat no és capritxós, ni ideològic, ni per manca de ganes. És, senzillament, que l’actual situació de l’emissora, lamentablement precària, aigualeix tots els entusiasmes i avorta tota possibilitat de continuar.

 

A començament de legislatura, Capdepera Ràdio era un mitjà de comunicació prou dinàmic i amb moltes complicitats. Un grup nombrós de voluntaris componien una graella amb atractius suficients per a captar una audiència creixent. Avui, en canvi, gairebé no és res.

 

Tot això seria acceptable si respongués a causes conjunturals: problemes econòmics per a adquirir un material mínimament fiable, dubtes sobre la ubicació definitiva de les instal·lacions... Però, lamentablement, sospitam que tot plegat obeeix a una estratègia de desmantellament d’un mitjà en el qual no es creu. O potser s’hi creu massa i se’l tem.

 

En fi, que estarem a l’aguait, esperant els moviments que es facin des de “dalt”. Volem tornar, i com més aviat millor, però només ho farem amb totes les garanties. Els oients de Capdepera Ràdio no es mereixen el suplici a què els hem sotmès en els darrers temps.