Imprimeix
Categoria: Plenaris
Vist: 1059

Aprovat per unanimitat un suplement de crèdit de 644.783,68 € per fer front al canvi de la coberta del poliesportiu.


El dilluns 4 de setembre ha tengut lloc un plenari extraordinari a l'Ajuntament de Capdepera amb un únic punt a l'ordre del dia: l'aprovació d'un suplement de crèdit de 644.783,68 € per fer front al canvi de la coberta del poliesportiu, la reparació o substitució del parquet i el canvi d'algunes finestres de la instal·lació.

Aquesta modificació de crèdit, via suplement de crèdit, s'ha dut a terme amb fons dels romanent de tresoreria per a despeses generals, és a dir, amb diners que té l'Ajuntament en els comptes bancaris, i incrementarà d'aquesta manera la partida preexistent d'inversions en instal·lacions esportives.

Com recordaran els lectors, la borrasca Juliette, que va colpejar Mallorca a final del mes de febrer d'enguany, va arrabassar la coberta del poliesportiu de Capdepera. De retruc, aquest fet ha provocat que, cada cop que ha plogut de llavors ençà, s'hagin produït goteres a la instal·lació, amb el conseqüent deteriorament del paviment. Ara, amb el vot favorable de tots els partits, s'ha acordat un suplement de crèdit per adobar tots aquests mals.

El projecte que es treurà a licitació d'urgència és el que ja estava fet de l'anterior legislatura. De fet, el Portaveu del PSOE i ex batle, Rafel Fernàndez, ha demanat sobre si l'assegurança que té contractada l'Ajuntament, cobrirà aquestes reparacions. Ha explicat que el seu govern tenia el projecte preparat però que els funcionaris varen comentar que, abans d'aprovar un suplement de crèdit, s'havia d'aclarir si l'assegurança cobriria el seu cost, motiu pel qual tot s'ha retrassat. Segons l'actual batlessa, Mireia Ferrer, la informació de la qual es disposa és que només cobrirà una petita part del cost, però no tot.

Estaria bé, en qualsevol cas, quan tot plegat estigui aclarit, que s'expliqui a la ciutadana quina part del cost de la reparació cobrirà l'assegurança i, en cas que no es puguin recuperar tots els diners, s'aclareixin els motius.

El full de ruta previst és que a principi del mes de novembre pugui estar adjudicat el contracte, i que després la tasca de fixació de la coberta sembla que serà compatible amb la utilització de la instal·lació. En tot cas no hi ha una data prevista de finalització de totes les operacions.