Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2928
Ha mort José Macías, als 102 anys d'edat















Fa poc més de dos anys, concretament el 21 de febrer del 2009, que des de "Cap Vermell" ens fèiem ressò d'una celebració emocionant: José Macías Reyes havia arribat als 100 anys de vida i el poble, per mitjà de l'Ajuntament, li va retre homenatge. Nosaltres hi vàrem ser i tenguérem ocasió de parlar amb el nou centenari, que es mostrà com una persona lúcida i vital i que, a banda d'una sordesa ben natural per a l'edat, ens oferí els trets d'un home molt més jove. D'esperit, segur que ho era.

Ara, en José ens ha deixat. Als 102 anys, que és una edat a la qual no tots arribarem. Ell ho ha fet, gaudint de bona salut, física i mental. Un llarg trajecte que va començar a Barcarrota (Badajoz), l'any 1909, i que ha arribat al port definitiu, ara, a Capdepera, després d'una vida de treball i de dedicació a la família.

Descansa en pau, José.

--------------------------

Des de l'associació "Sol Naixent", hem rebut també unes paraules sobre el soci ara desaparegut. Diuen així:

He perdut un soci.
Nom: José Macías Reyes
Edat: 102 anys
Veí de Capdepera
Soci del Club Sol Naixent de Cala Rajada
Aficionat a les excursions. En certa ocasió el vàrem perdre en un “Dijos Bo” a Inca. Preguntant  i preguntant, l'arribàrem a trobar. Però ara m'està resultant més difícil, ja que uns em diuen que se n'ha anat, uns altres que està en  el millor lloc, encara n'hi ha que em diuen que es troba amb el Senyor, i finalment tenim els que diuen que és en el Cel. La veritat, això és un embull. Jo només puc dir que si nosaltres ens hem de perdre, que sigui amb la tranquil·litat i a la mateixa edat que el senyor José.
Una abraçada als seus familiars.
Pep Navarro