Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2093
La Plataforma pel tren de Llevant s'ha reunit i aviat anunciarà un conjunt d'actes per reivindicar la finalització de les obres del tren i el compliment del conveni ferroviari signat amb el Ministeri de Foment.
La indignació és gran entre aquests col·letiu que, després de 13 anys de reivindicacions, amb 8 marxes pel tren, han vist com amb un menyspreu absolut a tota la comarca, el Conseller d'Agricultura i el Presdient de la Comunitat han anunciat la paralització de les obres i, dos mesos després, encara no han fet cap comunicat oficial als ajuntaments ni s'han reunit amb els batles de la comarca.



Abans d'anunciar els actes reivindicatius, es reuniran amb els batles per tal d'unir esforços i procurar sumar tots els col·lectius i aconseguir una reinvindicació més que justa, ja que la comarca de Llevant està marginada pel que fa als recuros bàsics que s'inverteixen.

El que sembla que està decidit és la recollida de signatures i una marxa o concentració reivindicactiva que faci present el tren a la propera campanya electoral.