Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2710
El curs escolar arranca en el nostre municipi amb tota normalitat.








   Dia 12 de setembre era el dia previst per al començament de les classes a les dues escoles del municipi, els col·legis s'Auba i s'Alzinar, i l'IES de Capdepera. Posats en contacte amb  els tres centres, ens comunicaren que no hi va haver cap incident ressenyable a cap d'ells. De fet, les plantilles de professorat són completes i no hi ha qüestions de funcionament que afectin significativament  l'inici escolar.
El primer dia d'escola va ser un dia de retrobament d'amics i de canvis de professorat. Si us fixau a les fotografies, els alumnes (i els pares i mares) mostraven la seva felicitat per l'inici de les classes.



 Únicament cal resenyar que (i és un fet reincident) tot i haver començat el curs, l'oficina d'escolarització de Manacor encara no ha adjudicat  l'escolarització d'alguns alumnes que havien demanat plaça a Capdepera. Tot i els maldecaps de les secretaries, en aquests primers dies, els problemes s'han anat resolent i dia 12 de setembre tot era a punt per l'inici d'un nou curs.



   Ara per ara la, conflictivitat que s'ha produit en algunes comunitat autònomes, aquest inici de curs, no afecta a les Illes Balearrs i, és clar, tampoc a Capdepera.
   A l'IES l'inici és el dia 14.
   En breu us informarem de les dades del nou curs escolar que ara just ha començat a caminar.