Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2641

Gran festa de clausura l'Estiu Esportiu 2011 al centre Cap Vermell



   El 31 d'agost acaba el mes més calorós de l'any, i això significa que els nins i nines de l'Estiu Esportiu s’acomiaden, com cada any amb un gran espectacle.
   Ahir era la data esperada pels pares, mares, padrins, germans, amics... dels nins que han participat a l'Estiu Esportiu, activitat organitzada pel Servei Municipal d'Esports. La evolució i el creixement d'aquesta activitat cada any va a més, i amb ell, la festa final  que tothom espera. Gairebé unes 350 persones ompliren l’auditori del centre Cap Vermell, per tal de poder veure en acció als esportistes i de poder gaudir de les típiques sorpreses que ens preparen des del monitoratge i des de l'equip directiu.



   La nit començà amb la presentació de l'espectacle i amb la sorpresa que els hi esperava a tots els espectadors, ja que a davall cada cadira es trobava un paper amb diferents accions a realitzar durant l'espectacle, un cop tot l'auditorium va llegir l'activitat que li tocava fer es va donar pas als balls que havien preparat els diferents grups de nins de l'Estiu Esportiu. Entre els diferents balls es varen projectar un seguit de videos de les activitats que s'han anat realitzant durant tot l'estiu i de les diferents visites que els nins i nines han tingut al llarg dels dos mesos que ha durat l'Estiu Esportiu.



   Seguidament trobareu algunes de les imatges de l'espectacle. Recordar que al facebook del Servei Municipal d'Esport i al youtube podreu trobar els fotos i els videos de l'Estiu Esportiu 2011.



   Moltes gràcies per tots els participants que han sigut els verdaders protagonistes de l'Estiu, i al monitoratge ja que sense ells no s’hagués estat possible fer tota aquesta feina.

  Salut per a tothom i fins l'estiu que ve.

Servei Municipal d'Esports