Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2118
Un espectacular castell de focs artificials posa el punt i final a les festes de Sant Bartomeu 2011










   La darrera jornada de les festes de Sant Bartomeu, Sant Bartomeuet, és una d'aquelles que gairebé no importaria posar horaris al programa i tothom compareixeria d'hora als actes. Això és que tenen els rituals d'agunes festes. I el darrer dia de Sant Bartomeu és una cita amb la Banda de Música de Capdepera, a la plaça des Sitjar, veure els focs des de les terrasses del poble o des de les escoles i fer una llet freda a qualsevol bar des poble.
    Hi haguéren altres propostes (la projecció del documental "Oceans de plàstic" i l'espectacle Claquè Jazz, al teatre de Capdepera), que ja comentarem, però aquesta jornada és de la Banda i dels focs artificials. De la Banda ja hem fet el comentari a una altre article, Molta Banda!, i dels focs només constatar que els varem trobar espectaculars, amb bon ritme i molt de color. És evident que el marc, el Castell, ajuda però sens dubte s'han estirat amb aquests focs.



   I com diu el refrany "festes passades, coques menjades". Esperam poder contar-vos, passa a passa, les festes de Sant Bartomeu del proper estiu i que vosaltres ens pogueu llegir.

   Visca Sant Bartomeu!