Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2994

El PSOE trià el teatre de Capdepera per a presentar el seu programa electoral



 L'acte electoral dels socialistes  comptà amb la presència del president del govern, Francesc Antich

   El PSOE de Capdepera presentà (dia 10 de maig de 2011) la seva llista i programa electoral al Teatre de Capdepera.  Els socialistes gabellins prepararen una presentació en què el seu candidat a batle, Tomeu Alzinar preparà un dens discurs en què justificà l’acció dels regidors socialistes a la passada legislatura. A més d’explicar alguns dels projectes duts a terme i d’altres que manquen per fer, l’orador definí algunes de les línies d’acció per a la propera legislatura si tornen a tenir responsabilitats de govern.





   L’acte comptà amb la presència del president del govern Francesc Antich qui dirigí unes paraules als assistents tot justificant la tasca del seu govern i de les polítiques dutes a terme aquesta legislatura marcada per la crisi. No faltaren les crítiques a anteriors governs conservadors, i llançà algunes pinzellades dels aspectes que s’haurien de treballar en el futur. Tots dos, candidat a batle i  a president del govern, varen fer moltes referències a l’economia, les polítiques socials i al turisme.



   Acabats els parlaments els membres de la llista del PSOE pujaren a l’escenari per a saludar i convidar als oients a  un refrigeri que havien preparat al vestíbul del teatre