Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1908

Serveis Socials de l’Ajuntament ofereix ajuda a deu usuaris a canvi de realitzar treballs comunitaris









   El passat divendres 28 de gener va finalitzar la campanya de recollida de garroves. D’aquesta forma, 10 usuaris dels Serveis Socials de l’Ajuntament s’han beneficiat d’aquesta activitat venent les garroves que recollien (més de 1200 quilos, en total) i també han realitzat tasques per a l’ajuntament en la darrera setmana perquè no hi havia més finques on recollir garroves (tot i que encara se’n veuen moltes amb garroves sense collir).
    A part dels doblers guanyats amb la venda d’aquestes garroves, l’ajuntament els ha concedit una beca setmanal de 65 euros per les tasques realitzades, que han consistit en netejar el jardí de l’oficina de turisme de Capdepera, pintar la façana i les baranes del gimnàs del poliesportiu de Capdepera, netejar els vestuaris, banys, pista coberta i magatzem d’esports del poliesportiu i rajoles d’un bany al poliesportiu.



   Els participants han estat de diverses nacionalitats, com ara: Senegal, Equador, Marroc, Espanya i Colòmbia. Totes les persones, seleccionades pels treballadors dels Serveis Socials de l’ajuntament.



   Amb aquestes activitats s’intenta no només poder ajudar econòmicament a les persones que més ho necessiten, sinó també treballar aspectes com la puntualitat, predisposició a la feina, companyonia o la dinamització de les persones en risc d’exclusió laboral.
   Esperam poder seguir amb aquest tipus de tasques i també que la gent del poble s’impliqui un poc més ajudant els veïns que més ho necessiten.

 

Departament de Serveis socials
Ajuntament de Capdepera