Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2436

Esquerra Unida de Capdepera organitzà un acte de suport a la vaga general del 29S



L'acte comptà amb l'intervenció d'Albert Aguilera, coordinador d'EU a Mallorca

Dilluns dia 27 de setembre tingué lloc a la sala polivalent del Teatre de Capdepera un acte de suport d'Esquerra Unida a la vaga general convocada pel 29 de setembre.
  L'acte, presentat per en Deogracias,  comptà amb l'intervenció de membres d'Esquerra Unida de la comarca de Llevant, de Capdepera i del coordinador de la formació política a les Illes Balears, Albert Aguilera.



Durant la seva intervenció Albert Aguilera, se referí a l'importancia de l'èxit d'questa vaga ja que els treballadors i sindicats s'hi juguen molt. En tot moment animà als assistents a participar activament. A més, aprofità per a parlar de la situació del partit i la necessitat d'implicació dels presents en el dia després de la vaga, convidant a la recolzar l'assemblea local .
En acabar na Maria Orts, comentà alguns aspectes de la legislatura justificant les propostes conjuntes de l'oposició a Capdepera. Acabat l'acte continuà un llarg debat entre els assitents, prop de la trentena, i els representants d'Esquerra Unida.