Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2465

Sense cap incident a l’inici del curs escolar 2010-2011

    Dilluns, dia 13 de setembre, començaren les classes a les escoles de Primària i a l’IES de Capdepera. Com fa una sèrie d’anys, normalitat és la paraula que definiria l’inici del curs 2010/2011.  Com és normal, aquest dia es viu amb molta expectació, especialment pels alumnes més petits. Abans de les 9,  les escoles eren plenes d'alumnes i pares, carregats de llibres i material escolar. 
   Pel que fa a S’Auba, l’equip de mestres es trobava al complet i no hi ha hagut problemes a l’inici de curs. El primer dia, doncs, i com dèiem, ha transcorregut amb normalitat.



   El mateix podem dir del col·legi s’Alzinar, per bé que aquest primerdia de classe la plantilla encara no era completa, cosa que, en tot cas, no afectava les tutories dels cursos.



   Com a novetat, a les escoles de primària  enguany està prevista la dotació d’un ordinador lleuger per als alumnes de tercer cicle, és a dir de 5è i 6è curs. Una altra característica és que el mateix dia 13 la matrícula encara no es trobava tancada i encara hi havia sol·icituds de places a les escoles. En breu intentarem oferir-vos un resum de les dades dels centres.
   A l’IES, el primer dia, l’equip de professors es trobava gairebé complet i, llevat d’alguns despistats que s’han presentat a les aules sense haver-se matriculat, no hi va haver cap esdeveniment ressenyable. Com a novetat per al proper curs, diguem que el centre compta amb un nou equip directiu i a més es posen en funcionament  les noves aules amb què s'ha ampliat l'Institut.