El gimnàs de s’Alzinar està en plena reforma

Continuen les obres de l’Autovia

 Hem rebut aquesta nota del departament de premsa que completa l’informació sobre les obres del gimnàs de s’Alzinar publicada a Cap Vermell.

 Les obres del Pla E a Capdepera han començat amb l’adequació i millora de les instal·lacions esportives del col·legi s’Alzinar, tant les pistes exteriors com el pavelló.

 Han començat el mes de juliol i es preveu que estiguin acabades la primera quinzena de setembre, sempre abans que comenci el nou curs escolar per evitar molèsties als nins i nines.



En la part exterior del recinte es fa una reforma integral adaptant la pista de futbet i la de bàsquet, a més de dedicar una zona a jocs infantils. Les pistes són de formigó polit i la zona de jocs de cauxo. L’empresa encarregada és Coexa i es preveu que en aquestes setmanes quedin acabades les pistes de formigó i la col·locació dels jocs es faria a principis de setembre. El pressupost de la intervenció és de 106.722,69 euros.



Les obres del pavelló les porta l’empresa Gómez-Quintero i es refà l’estructura, canviant la coberta i reparant les vidrieres amb la col·locació de vidres de seguretat, es canvia el paviment, s’arreglen i adapten els banys per persones amb discapacitat, i la instal·lació elèctrica. El pressupost és de 243.176,36 €.

   D’altra banda les obres de l’autovia (també comentades anteriorment) continuen la seva marxa. Entre les millores destacables podem comentar la creació de dos passos de zebra davant els supermercats instal·lats a les vores de la via. Es tracta concretament de dos nous, accessos un a l’Eroski de Capdepera i un altre al Lild.



A  més s'han pintat les marques viàries i senyals de trànsit horitzontals de la carretera Palma - Cala Rajada, en el tram del nostre municipi, a càrrec d'una empresa especialitzada.



S'ha de dir que totes aquestes obres  no han creat gaire problemes de trànsit, nomès algunes molèsties ben comprensibles.