Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2163

Només l'anunci del començament de les obres de regeneració, per part de la Consellera de Turisme o del President del Govern, podria impedir la manifestació del proper divendres





















Si no es produeix de forma immediata l'anunci del començament dels treballs de regeneració de l'Agulla, la manifestació convocada per l'Associació Hotelera, amb el recolzament de nombroses associacions i entitats del municipi, serà un fet. Així ho va expressar el president de l'Associació, Joan Massanet, en roda de premsa celebrada aquest dimarts, dia 22. Massanet, a més, va dir que no els satisfà gens haver d'arribar a aquests extrems.

Precisament, en la reunió que la Consellera de Turisme, Joana Barceló, va mantenir el passat divendres dia 18 amb l'Associació Hotelera, va dir que per part de la Conselleria es tenia tot a punt per a començar les obres d'aportació d'arena a la platja, i que només restava el vistiplau del Ministeri de Medi Ambient. Però, aquesta autorització imprescindible ara mateix sembla torbar-se en punt mort. Una vegada més, Joan Massanet va recordar la gravetat del problema de l'Agulla, el qual, segons manifestà, està contribuint a la pèrdua de clients.  "Alguns polítics -digué el president dels hotelers- juguen a fer política, sense que els importin el municipi i els seus problemes".



La manifestació tendrà lloc el proper divendres, dia 25, i s'iniciarà a les 15 hores, en el Centre Cap Vermell, per a marxar tot seguit cap a l'Agulla. Una vegada a la platja, cada participant agafarà un poal i l'omplirà amb arena de la vorera i l'abocarà damunt les roques, en un acte simbòlic de regeneració.

La convocatòria compta amb el suport de 500 cartells que s'han fet en distints idiomes i que s'ha repartit per les totes les zones del municipi. D'altra banda, es posaran autocars per a traslladar les persones que vulguin assistir a la manifestació, procedents de les distintes àrees urbanes. També s'ha dissenyat una pancarta que encapçalarà la marxa, amb el lema "Salvem Cala Agulla. Volem arena".

Han confirmat la seva assistència els representants d'UCAP-UM, EU-EV, ES GRUP i PP. Quant al PSOE, Massanet va dir que encara no havia acceptat la invitació.