Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1945

Els alumnes del CEIP s'Alzinar i la creació literària

 Els dies 21, 22 i 23 d’abril va tenir lloc la Setmana Cultural del col·legi s’Alzinar, aquesta vegada dedicada als escriptors i a la literatura. Per això es va fer coincidir amb la Festa del Llibre. Durant aquests dies, els alumnes de l’escola, des d’infantil a primària, van treballar a les aules d’una forma diferent a l’habitual.



Així, s'organitzaren grups, barrejant alumnes dels distints cursos, i es dugueren a terme tallers i activitats de creació literària, lectures, dramatitzacions, recerques bibliogràfiques, conta-contes, audicions de rondalles, creació de punts i portades de llibre..., així com un festival de cloenda amb diverses actuacions.
 


Dissortadament el mal temps impedí anar a visitar la Fira del Llibre a la plaça de l’Orient i mostrar allà les  creacions realitzades (d'entre les quals, la representació de la llegenda de Sant Jordi), com tampoc va ser possible fer el festival al pati centre. Finalment, l’exposició es va muntar als passadissos i vestíbuls del col·legi i el festival es va fer  a la sala de música (segon i tercer cicle) i a l’aula de psicomotricitat (infantil i primer cicle).



 La valoració general dels alumnes i mestres ha estat molt positiva  i es pensa repetir l’experiència l’any vinent