Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2202
La visita a les cases de Son Barbassa és un èxit










L’Ajuntament de Capdepera continua organitzant nous itineraris per donar a conèixer el patrimoni del municipi i la cultura de l’illa. Aquesta vegada, s’ha dut a terme el primer itinerari gastronòmic en col•laboració amb una empresa privada, i és que el grup d’alemanys que han participat, unes 26 persones, han gaudit d’una matí a les cases de Son Barbassa, a Capdepera, visitant l’arquitectura, s’han mostrat els interiors de la casa i la cuina antiga que encara se conserva; els arbres autòctons, se’ls ha explicat d’on surt la llata, com s’empelten els ullastres, i s’han tastat els ametllons; i també s’han vist els animals. Tot acompanyat d’una degustació de productes mallorquins i locals, com les ametlles o l’oli.



La visita ha tingut molt bona acollida entre els assistents i es preveu repetir l’experiència amb altres grups turístics durant els mesos vinents.



De la mateixa manera, les cases de Son Barbassa en col•laboració amb l’Ajuntament ha organitzat unes sopars de maridatge els mesos de març i abril que també han tingut un gran èxit de participació.



Les cases de Son Barbassa estan situades en una torre de defensa del s. XVI.