Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2095

 Crema una quarterada i mitja a sa Font Grossa

 

Banda amunt Cutrí, devers la zona coneguda com de sa Font Grossa, aquest mig matí (dijous 25 de febrer 2010), s'ha produït un incendi en terreny de carritxar, bàsicament. Amb tot, la proximitat d'edificacions i el vent que regnava, han obligat a la mobilització de bombers, guàrdia civil, policia local i voluntaris. Posteriorment s'hi ha sumat un helicòpter, que ha estat decisiu en l'extinció del foc.

 L'incendi ha cremat devers una quarterada i mitja de carritx, com dèiem, i cap a les 13 hores es podia considerar apagat, tot i que la zona ha quedat sotmesa a vigilància per tal d'evitar que pogués revifar. Hi poguérem veure el batle, Josep Gallego, supervisant les tasques que s'estaven desenvolupant.



Ens referíem a la proximitat d'algunes cases, per la seguretat d'alguna de les quals s'ha arribat a témer. Afortunadament, el vent, que sempre és un enemic molt perillós, en aquesta ocasió ha evitat que les flames arribassin a les edificacions i no s'han hagut de lamentar danys ni personals ni materials, a banda del redol que s'ha cremat.