Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2279

 L'actuació d'"Aires Sollerics" i de les corals "Arrels pollencines" i "Sol Naixent",  tanquen els actes programats per al cap de setmana del Pilar a la plaça dels Pins de Cala Rajada

















   Dilluns dia 12 d'octubre, festivitat del Pilar, tornàrem tenir un programa d'activitats prou complet. De bon matí  hi hagué la sortida de marxa nòrdica de 10 quilòmetres "Randemar" organitzada per  l'OIT de cala Rajada, així com la visita guiada al Castell de Capdepera amb demostració de llata i concert a l'església de Sant Bartomeu a càrrec dels alumnes de violí de l'Escola de Música de Capdepera.

Image

  Al capvespre, les activitats varen tenir com a protagonistes una de les agrupacions de ball de bot més importants de l'illa: Aires Sollerics. Aquesta agrupació, a més d'una depurada tècnica de ball, tenen molta cura del vestuari i compta amb l'acompanyament d'un bon grup musical. Aquesta actuació, dins el programa "Un hivern a Mallorca", resultà molt interessant i el public assistent pogué gauidr d'una magnífica demostració del nostre folklore.

Image

Image

  Després dels balls nostres,  s'obriren, a la mateixa plaça, els estands de degustació i venda de vins i licors, així com el mercadet de la plaça Castellet.

Image

   Per acabar, les corals Arrels Pollencines i Sol Naixent oferiren una cantada d'havaneres. La primera a actuar va ser la coral convidada, com el seu nom indica procedeix de Pollença,  i que interpretà Amor de pàtria, Esperant un marinerEixida marinera i Himne mallorquí. A més, el conegut poeta i rapsoda pollencí Bernat Cifre recita alguns poemes.



   Acte seguit actuà la coral cala-rajadera, que interpretà, sota la direcció de Pep Llull, les cançons Pregúntale a las estrellas, Un viejo amor i Maitetxu mia.



   Per acabar les dues corals, conjuntament, interpretaren Va pensiero (de Nabuco) sota la direcció de Pep Llull , actuant de solista Jaume Bonnin.

   Així, amb música, acabaren els actes programats per aquest llarg cap de setmana del Pilar que, en tractar-se d'una primera edició i els dubtes que això sempre genera, podem qualificar de positiu.