Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2217

Un ambientat mercat artesà animà la segona jornada del cap de setmana del Pilar a Cala Rajada









   Malgrat l'ensurt del temps, amb un bon ruixat  a l'hora de dinar, la segona jornada del cap de setmana del Pilar, organitzat al voltant de la Mostra de la Llampuga, va resultat mol variat i animat, tant pel que fa a l'afluència de públic com per l'interès al voltant dels estands muntats a la plaça dels Pins, com podreu veure a les imtages. Però anem per parts.
   De l'activitat organitzada al matí (visita als jardins de Raixa) no tenim constància de com va anar, per tant res direm. A les 15 hores es començà a muntar la mostra d'artesania a la plaça dels Pins, amb participació d'artesans  bàsicament del  municipi. Acte seguit hi havia previstes titelles i activitats infantils.

Image

Ja devers les 17 hores, Jea Marc Serrano i Laida Azkona interpretaren l'obra de dansa contemporània "Embolicant temors". Els ballarins aconseguiren emotives imatges plàstiques i la participació del públic en l'espectacle.
  
Image

Per acabar, poc després de les 18 hores començà la cantada d'havaneres a càrrec de la coral Gabellina i la coral s'Alzinar. Ambdues dirigides per Elionor Gómez-Quinero Garau. La coral Gabellina, amb un  notable nivell en la seva actuació i una acurada selecció de peces. La coral s'Alzinar amb una posada en escena  més original: primer actuaren les dones, en solitari, després els cantaires simulant una escena de teverna i, per  últim, interpretant algunes peces en conjunt.  Durant la interprestació de les havaneres se serví rom cremat, gratuït

Image

Image

Image

Image

I aquí algunes fotografies dels estands participants







Image