Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2256

"De tapes", esperançadora primera edició


Aparentment, el resultat és encoratjador. Quan es promou una iniciativa nova, sempre es tenen dubtes, però a la vista de la resposta del públic, bé podem dir que aquest "De tapes" es mereix una segona oportunitat. Pensam que el nombre de parades podria haver estat major -cap dels molts restaurants estrangers del poble, per exemple, que ofereixen tapes, un sí i l'altre també-, però, ja deim, era la primera vegada i hom prefereix esperar, rere la roca, a veure què passa, i si va bé, ja pujarem al carro.

En total, set parades, cinc d'elles a concurs. El resultat a què va arribar el jurat, i donat a conèixer pel regidor de Fires i Mercats, Climent Crespo, va ser el següent:

Image

1.- Felip Esteva, amb el seu espectacular "Caneló de pollastre i foie sobre pa en costra farcit de verduretes. Salses agredolça, de tres pebres, alga arame i gelatina de brou". 500 euros.

Image

2.- Pedro Torremocha, amb el "Peixet fregit acompanyat de verduretes confitades". 300 euros.

3.- Maria Estela i el "Castell coent de xampinyons i llomet de porc coent, sobre llit d'ensaladeta russa".

Tant aquestes tres tapes guanyadores, com les dues que no aconseguiren premi, eren bones, bones, bones, fins al punt que tots els participants esgotaren existències. A més, es podien menjar crepes o beure llet freda, de postres. Bons plats, tapes a un euro, i begudes al mateix preu, eren un ganxo irresistible.

Image

Ens hem referit a la bona resposta del públic, com es veu a les nostres fotografies, i encara hauríem d'afegir que bona part de la gent que es congregà a la plaça dels Pins eren estrangers, que ben aviat es deixaren seduir per un ambient distès, agradable, d'aquells que ofereixen una bona imatge al visitant.

Image

Cap a les 10 de la nit va aparèixer el primer combo de l'Escola de Música sobre l'escenari, quan estava anunciat per a  les 9. Es va voler justificar aquella hora de retard, però, francament, a nosaltres ens sembla injustificable.