Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2330

Reconeixement de mèrits de Creu Roja

Image

El voluntariat, intrínsecament, constitueix una activitat discreta, i els que es comprometen en tasques solidàries no solen ser partidaris de la notorietat. Però no ens podem oblidar que és gràcies als voluntaris que els sectors més necessitats de la societat, moltes persones amb mancances de tot tipus, reben una ajuda i un consol que d'altra manera hauria d'assumir l'administració i que, en cap cas, assoliria la qualitat humana que només el voluntariat és capaç de posar en les seves accions.

Això dit, i a pesar de les característiques d'aquesta activitat, el passat divendres dia 2, l'Assemblea Local de Creu Roja va organitzar una festa en la qual va voler reconèixer la feina dels seus voluntaris i socis, una pública demostració d'agraïment cap a les persones que, dia a dia, treballen perquè la vida dels altres sigui menys feixuga.

A la festa, encapçalada pel president de l'esmentada Assemblea Local, Pere Taberner, hi assistí la regidora de Serveis Socials, Margalida Bover, i es va lliurar un diploma als voluntaris, als quals també es va oferir un refriger, en un ambient de companyonia i des del ferm propòsit de continuar en la tasca d'ajuda a la societat.

Image

La nota simpàtica, i musical, la hi posaren Suso Rexach i Joana Colom, que cantaren uns temes per als assistents. Es tracta de dos reconeguts cantautors locals, però, si no anam errats, aquesta és la primera vegada que han actuat com a duo. Per una gran causa, això sí. Hem de dir, en tot cas, que, pel resultat, es tracta d'una experiència que potser s'hauria de repetir en un escenari més ample.

Image