Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2395
 Set joves de Capdepera participen en el programa ‘La mar de joves’ de la Fundació Joves Navegants








   Durant quatre dies i a bord del veler Galaxie, set joves de Capdepera d’entre 13 i 17 anys i de diferents nacionalitats han gaudit del projecte “La mar de joves”, de la Fundació Joves Navegants, on han après a conviure i, al mateix temps, s’han iniciat en la realització de les maniobres pròpies de la navegació. A més, els joves han netejat platges, han repartit cendrers reciclables i sobretot consells per protegir el medi ambient.
  
Image

    Amb el suport dels educadors i del mediador intercultural de l’Ajuntament de Capdepera, així com de la tripulació del Galaxie, els joves gabellins han navegat per aigües de Felanitx, i n'ha resultat una experiència positiva per a tots els participants.
   El cinquè projecte “La Mar de Joves” compta, entre d’altres, amb el suport econòmic de la Conselleria de Medi Ambient, a través de la Direcció General de Qualitat Ambiental, i de la Direcció General de la Mar i Litoral.
   La Fundació de Joves Navegants de Balears va néixer amb l’objectiu d’afavorir la integració social dels joves mitjançant programes relacionats amb la mar.


Aquesta activitat la fan possible amb el seu suport:
Conselleria de afers socials, promoció i inmigració
Ministerio de trabajo e inmigracion
Ajuntament de Capdepera


Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera