Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2070
 El casc antic de Capdepera, de bell nou en obres







   Després del lapsus de l'estiu, les obrEs públiques de Capdepera han reiniciat la seva activitat.  I parlar d'obres és parlar de molèsties, de pols, renous i  problemes de trànsit.
  D'una banda, les síquies per a reforçar la línea elèctrica es troben molt avançades, de fet des de Cala Rajada al carrer Port i des del Polígon fins l'antrada a Capdepera, estan pràcticament acabades i es fa feina en el carrer Gómez Ulla. 



   Aquests dies també  s'ha tancat el trànsit en algunes parts del carrer Ciutat  (i a d'altres carrers de Vila Roja) per fer els acabats de les obres de canalització d'aigües que es realitzaren abans de l'estiu.  Ens han comentat que, concretament, s'estan ajustant les tapes de clavegueres i reixes, i altres actuacions puntuals de l'obra.

Image

   L'altra obra de gran envergadura que s'ha reiniciat és l'embelliment del casc antic de Capdepera. A més d'envestir els carrers que quedaven pendents, es duran a terme els acabats a les zones que ja semblaven enllestides, com les escales  de Pla d'en Cosset o el carrer Fondo. Es confia que les obres acabin abans de Nadal.