Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2323

 Espectacular festa final de les activitats d’agost al Poliesportiu Es Figueral











   Divendres, 28 d’agost, se celebrà en el poliesportiu Es Figueral la fi de les activitats d’estiu organitzades pel departament d’Esports, es a dir l’escoleta d’estiu esportiva, els cursos de natació i els diversos campus, entre d’altres el de ball. La festa consistí en un espectacle-exhibició dels alumnes de ball i l’entrega de diplomes als participants de l’escola de natació. 

Image

   L’acte començà amb la presentació a càrrec de Tomeu Pascual, seguit d’unes coreografies preparades per a cada edat. Entre ball i ball, una pantalla mostrava imatges de les diverses activitats dutes a terme, amb els infants com a protagonistes. Tot amb molta música i focus de llums, que crearen un ambient espectacular, per a gaudi dels molts familiars que s’aproparen a les grades d’es Figueral. Tancà l’exhibició un divertit ball dels monitors, que esperam poder afegir a aquesta crònica, i un berenar al bar del poliesportiu. Pilar Gasull, regidora d¡Esports, lliurà els diplomes i agraí la presència dels nins i nines i  del nombrós públic assistent.

   Cal recordar que la regidoria d’Esports organitza, des de fa anys, una ampla i variada oferta esportiva per al més petits, que any rere any es va consolidant i diversificant, la qual es pot dir que és una de les més atractives de l’illa.



Aqui teniu algunes imatges