Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2582

Èxit de participació en les primeres festes de sa Font de sa Cala


No sabem si va sorprendre la mateixa organització, però allò cert és que les primeres festes de sa Font de sa Cala han estat un autèntic èxit, a tots els nivells. La iniciativa, posada en marxa per l'associació de veïnats de sa Font de sa Cala, es Carregador i els Provençals va tenir, el passat dissabte, una resposta massiva, fins al punt que per al sopar es varen haver de rebutjar nombrosos peticions per manca d'espai i d'elements materials per a donar-hi resposta. Amb tot, varen ser al voltant dels 400, els comensals que hi trobaren agombol.

"Cap Vermell" vos n'ofereix un ample reportatge fotogràfic. Començam per l'animació al costat de la zona del bar, que, com passa a totes les festes, sol ser la més concorreguda.

Image

Aquí feim el nostre reporter, Paco Galian, conversant amb alguns membres de l'organització.

Image

Tothom va coincidir que el menjar que s'oferí va ser de gran qualitat, especialment la carn torrada. En aquest sentit es va deixar notar la mà d'un expert com Mauricio Raij, ben secundat per Joan Antoni Carrió i Antoni Flaquer, que foren els tres espases que se'n cuidaren que no faltàs material. I no en va faltar, fins i tot es va poder refegir. Vegeu-los en plena activitat.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

La presidenta de l'associació de veïns, Toti Fuster, va donar les gràcies als assistents i a tots els que han fet possible aquesta primera edició de les festes, començant per l'Ajuntament i passant pels distints col·laboradors i la mola gent que hi ha donat una mà. Es va referir molt especialment a la família Moll i al Beach Club Font de sa Cala, pel suport incondicional oferit, gràcies al qual les coses han resultat molt més fàcils.

Image

Image

A la part musical, varen actuar el conegut duo "Amanecer", que foren els que encetaren la vetllada amb els seus ritmes de ball; tot seguit va ser el torn dels joveníssims "Black Rain", autèntica sorpresa de la nit, per la qualitat de les seves versions i el gran futur que aquests al·lots demostraren tenir en el món de la música; finalment, els cada vegada més consolidats "Perversions" oferiren el seu repertori de música d'alt nivell, estandards ja considerats com la música clàssica del segle XX.




Image

Image

Image

Image

Image

La festa va durar fins a la matinada, amb gran animació.