Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2353

Cap Vermell, anam per feina...


Algú pot pensar que allò que arriba cada dia a les nostres mans ha sortit de davall les pedres, però no sol ser així: el pa del forn, la fruita de la botiga, el recanvi que necessitam per al cotxe..., tot és fruit del treball de moltes persones. A vegades un treball obscur, gens agraït. Tampoc "Cap Vermell" té res a veure amb el miracle dels pans i els peixos, ni és la dèria de dos o tres desenfeinats. Darrere aquest projecte hi ha cada vegada més gent, més col·laboradors, més participació.

El passat dia 18, part d'aquests col·laboradors -molts no hi pogueren assistir per diversos motius- es varen reunir, com fan adesiara, per passar revista a la marxa d'aquest mitjà informatiu i per a fer plans per al futur immediat. Un soparet senzill, d'estiu, trempó i una mica de formatge, i molta xerrameca.

Image

Image

Image

Image

Això sí, les postres, una vertadera delicadesa, elaborada per a l'ocasió pel mestre Antoni Navarro. Just per això ja valia la pena la reunió.

Image

Sapigueu que, entre d'altres coses, tenim en marxa un nou concurs de fotografia (enviau-ne tantes com vulgueu), un viatge enològic a La Rioja (encara us hi podeu apuntar)... i el segon anuari que sortirà a començament de 2010, del qual en serà màxim responsable, altra vegada en Miquel Llull. Aquí el teniu explicant el pla de treball per a cadascuna de les àrees.

Image

El que dèiem, "Cap Vermell" és cosa de molts. De tants com vulgueu. Parlau-ne amb qualsevol de nosaltres, i hi trobareu agombol. La pàgina és vostra.