Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2197


Com a conseqüència de l'atemptat terrorista
de Palma Nova, el moll de Cala Rajada roman tancat




Com ningú deu desconèixer, aquest matí s'ha produït un atemptat terrorista a Palma Nova (Calvià) que ha costat la vida a dos agents de la Guàrdia Civil. La commoció, arreu de l'illa, ha estat enorme, en ser la primera vegada que les accions d'ETA (presumptament autora dels fets) es cobren vides humanes a Mallorca.

Evidentment, la notícia s'ha escampat en pocs moments per tot el món, i la premsa de tots els països se n'ha fet ressò immediatament. D'altra banda, les forces de seguretat han posat en marxa el que es coneix com "operació gàbia", això és, mesures estrictes per evitar que els autors de l'atemptat puguin sortir de l'illa sense ser detinguts.

És en aquest context que, a mitjan capvespre s'ha produït un gran desplegament de la mateixa Guàrdia Civil en el moll de Cala Rajada, fins al punt que aquest ha estat tancat a l'entrada i sortida de vaixells. Algunes embarcacions de recreació i també els professionals, que solen sortir cada horabaix a la pesca del calamar, no ho han pogut fer. Ens hem posat en contacte amb membres de la Confraria de Pescadors i ens han confirmat la notícia, sense saber-nos dir fins quan es mantindrien aquestes mesures i, per tant, ignoraven si demà podran complir amb la seva jornada laboral habitual.

Del que sigui, "Cap Vermell" us en donarà notícia.