Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2256


 El IV Morralla  Xop  Festival, tot un èxit  de públic i organització















   La quarta edició del Morralla Xop Festival, que se celebrà el passat dissabte va ser tot un èxit de públic, superant les espectatives dels propis organitzadors: la Comissió de Festes del Carme, la Confraria de Pescadors i Ona Verda.

Image

El retorn de "Haciendo el Pino" va ser un reclam important per a gent de totes les edats, el grup gabellí va començar a les 3 de la matinada però amb nombrós públic amb ganes de cantar i ballar...
Però la festa començà molt abans. Primer l’organització preparà una impressionat fideuà (per allò d’agafar forces) i després començà  la música.

Image

El concert resultà molt variat i entretingut. Dels grups locals volem destacar  Es Quintet, format per alumnes de l’escola de música...senzillament fantàstics!. CA9 va sorprendre amb una barreja de música electrònica, guitarres i, fins i tot, una ximbomba.

Image

Image

De la resta de grup dir que molt bé, Insert Coin va ser un descobriment, com Mil Excusas i NO lo sabemos. Per la seva banda Mokendo va posar un punt ètnic a la vetllada amb percussió africana (Senegal) i violí.  Com dèiem, un concert molt variat i interessant

Image

Image

Però el grup que tots esperaven va ser la reaparició de Haciendo el Pino, aquella banda mítica de Capdepera, que despertava passions en el seu temps..., i encara ara. De fet la seva actuació començà més tard de  la hora prevista (devers els 3 de la matinada) però el públic era allà que esperava. I no defraudaren, els fans gaudiren amb les cançons d’Haciendo el Pino, que repassaren gairebé tot el seu repertori.

Image

Image

El concert que començà a les 22,45 durà, gairebé sense interrupció, fins els 5,30 hores
Ja ho dèiem: un Morralla Xop Festival per a no oblidar.