Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2145

 L’Oficina d’Informació Turística de Capdepera estrena local









 

El lloguer de Can Creu ha permès el canvi de domicili de l’Oficina d’Informació Turística (OIT), que s’ha traslladat al bell mig del poble de Capdepera, devora la plaça de l’Orient.

A partir d’ara, la informació sobre les activitats que es poden fer al municipi o els llocs per visitar s'oferirà a l’edifici de Can Creu, que també acollirà les exposicions de cultura que es realitzin al poble, després del lloguer amb opció de compra de la casa per part de l’Ajuntament.

Amb aquesta, ja són quatre les Oficines d’Informació Turística que ha posat en marxa el Consistori: dues a Cala Rajada, a la via Mallorca i a la plaça del Pins; una a Capdepera, a la plaça de l’Orient; i una a Canyamel, al Centre d’Interpretació del torrent.



Reubicació

El lloguer de Can Creu està inclòs dins la reubicació de serveis i departaments municipals que està duent a terme el Consistori: les obres de Ca’n Creu d’Inca, on s’instal·larà una part de les dependències de l’Ajuntament; el centre multiusos de Cala Rajada, que acollirà els departaments de Cultura i Serveis Socials; i l´’us de l’edifici de l’actual Ajuntament com a arxiu.

Amb aquests trasllats el Consistori gabellí s’estalviarà haver de pagar els lloguers dels edificis on ara hi ha Cultura, l’Oficina d’Informació Turística i la Biblioteca de Cala Rajada, que també passaran al centre multiusos.