Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2036

 Capdepera recupera l’art de carrer amb un dens i variat programa d'actuacions














 

El dissabte dia 20 de juny es presentà el primer Festival de les Arts al Carrer en el passeig Colom de Cala Rajada. L’acte consistí en una actuació del grup Anonymous Brothers Circus, que va fer les delícies del nombrós públic (majoritàriament vianants, tant visitants com residents) que es congregà al voltant dels actors, els quals realitzaren un espectacle de  clown i malabars.

Image

Image

Enmig de l'actuació, el batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, dirigí unes paraules al públic assistent, presentant la mostra. Acte seguit es dugué a terme una roda de premsa en el tanscurs de la qual el mateix batle agraí la presència del director d’Inestur, Toni Oliver, i del director insular de Cultura, Pere Joan Martorell, i va desitjar a tothom que el I Festival de les Arts al Carrer sigui una experiència positiva que pugui tenir continuïtat.

Image

Image

La propera actuació tendrà lloc el proper dimarts dia 23 de juny, a les 20'30 i a les 22 hores, a Cala Rajada; i dimecres dia 24, a les 10'30 i a les 22 hores, a Capdepera,  amb els shows Cercavila Alegria i Spiritual Foc.

Image