Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2752

 "Cap Vermell"  viatja a Menorca amb el Balear Jet, amb motiu de la inauguració oficial de la reobertura de la línia Cala Rajada-Ciutadella

L'empresa Interilles, amb el seu vaixell 'Balear Jet', va realitzar el dimecres 10 de juny la inauguració oficial de la línia Cala Rajada-Ciutadella, després d'uns dies de proves (recordem que el primer viatge de la reobertura d'aquest servei es va produir el passat dia 3).

Prèviament a la sortida cap a Manorca, que va tenir lloc poc després de les 9 del matí, el director d'Interilles, Ignacio Hoz va oferir una roda de premsa, en què explicà les característiques tant del vaixell com del servei que vol oferir la companyia. Va explicar, especialment, que aquesta és una alternativa, ràpida i còmoda, a altres mitjans com el mateix avió, ja que en el cas del 'Balear Jet', tant l'embarcament com el desembarcament es produeixen en escassos minuts, sense oblidar que, en circumstàncies normals, el viatge no dura més d'una hora. Distints membres d'Interilles, Enric Ferradas al capdavant, es varen desviure per fer-nos agradable l'estada a bordo i a Ciutadella.

Image

A l'anada, el bon temps va acompanyar el trajecte, des de la sortida de Cala Rajada fins a l'entrada a Ciutadella. Un matí esplèndid que ens va fer oblidar que ens trobàvem enmig de la mar.

Image

Image

Al front de la nau, com a principals responsables, hi figuren el capità Juan López i el cap de màquines Virgilio Vázquez, que ens oferiren totes les facilitats perquè poguéssim desenvolupar la nostra tasca des del mateix pont de comandament. En el pont, com es pot veure, els elements de control i navegació són moderns i sofisticats, si més no per als profans.

Image

Image

Les dependències del vaixell, totalment posades al dia, ofereixen un aspecte còmode i acollidor. A la segona fotografia, de la zona VIP, es pot veure un dels racons on, segons se'ns va explicar, es va acomodar el Papa Joan Pau II, en un viatge entre Sicília i Malta.

Image

Image

La jornada a Ciutadella va transcórrer plàcida, assossegada. Compartírem temps amb els companys de Televisió de Mallorca, en Biel Capó i en Jaume, i amb la regidora Margalida Bover. Un dia en aquesta ciutat sempre ve de gust, i unes cerveses dqavall ses Voltes són una delícia. A més, a hores d'ara, Ciutadella ja fa olor de Sant Joan per tots els costats.

Cap a les 18'30, el 'Balear Jet' tornava a Menorca, en el segon viatge de la jornada. I a les 19 hores empreníem el viatge de tornada.

Image

En aquest segon intinerari ens va acompanyar un alegre embat de sud-sudoest, que a penes va incidir en la navegació. Sí que ho va fer a l'hora d'amarrar en el moll de Cala Rajada, on el vent va dificultar les maniobres.

Image

Com manifestàrem als responsables mateixos de l'empresa, desitjam que aquesta reobertura de l'enllaç marítim amb Menorca sigui definitiu. Interilles té el repte d'oferir un servei fiable i regular, per a guanyar-se un segment d'usuaris que sens dubte existeix.

Molta sort!