Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1969

 Acord per a les indemnitzacions als familiars dels obrers morts en l'esfondrament de l'hotel Son Moll









Segons les informacions de què disposa "Cap Vermell", l'acord entre les parts implicades (constructor, cap d'obra i arquitecte, per un costat; i familiars de les víctimes, per l'altre) és total, per tal de satisfer les indemnitzacions que s'han pactat, com a conseqüència de l'esfondrament d'una ala de l'hotel Son Moll, en què varen morir quatre treballadors. De fet, el passat divendres ja s'haurien pagat algunes d'aquestes indemnitzacions, mentre que algunes altres quedaren pendents per qüestions purament formals. El total a indemnitzar estaria al voltant d'1'1 milions d'euros.

D'aquest acord es desprèn que els representants de les víctimes renuncien accions civils i penals posteriors, tot i que el procés continua obert per tal d'esclarir definitivament les causes del sinistre.

Recordem, així mateix, que el passat dia 3 la jutgessa autoritzà la reobertura dels carrers Tritó i Nereides, al voltant de l'hotel Son Moll, i que aviat podria quedar totalment millorada la imatge de l'edifici de cara a a la temporada alta.