Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1875
 El departament de medi Ambient, organitza un seguit d'actes a Capdepera i Cala Rajada, per a celebrar el dia del Medi Ambient






   El Dia Mundial del Medi Ambient s’ha celebrat a Capdepera amb uns tallers infantils dedicats als nins del municipi. Divendres dia 5, a la plaça de la Constitució, els alumnes 4t, 5è i 6è del col•legi s’Alzinar, de, han gaudit d’una jornada plena d'activitats, on han après a fer paper reciclat, a reutilitzar el paper fent bosses i decorant una capsa, i també han après a ser responsables amb el món marí i amb el foc, fent una careta en forma de cranc i una postal per evitar incendis. D’aquesta manera des del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Capdepera i amb la col•laboració de la Fundació Deixalles i Agenda 21 Escolar han volgut inculcar als més joves unes pràctiques sostenibles amb la natura. 

Image

Els nins i nines aprenen mesures per respectar la natura en el Dia Mundial del Medi Ambient


Image

  Es capvespre també es realitzaren els tallers infantils,  a la plaça dels Pins, fets amb la finalitat que  per tots els nins i nines aprenguessin mesures que poden fer per a dur una vida més sostenible amb la natura.
   La celebració de divendres dia 5, acabà amb el contacontes de Víctor Uwagba  que comptà amb l'assitència d'uns 50 nins i nines. 




   Dia 6 és realitzarà una excursió per Cala Moltó, organitzada pel departament de Medi Ambient