Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2023

A LA FI!

REOBERTS ELS CARRERS TRITÓ I NEREIDES!


  

Després de sis mesos de precinte, els carrers Tritón i Nereidas, de Cala Rajada, s’han obert de nou al trànsit. Ha estat aquest dimecres, dia 3 de juny, acomplint-se així una demanda generalitzada i una vertadera exigència des del punt de vista de la imatge de la zona.

La policia judicial ha revisat les obres d’apuntalament de l’hotel Son Moll i ha donat l’ordre perquè es retirassin les barreres que impedien el pas, tant de vehicles com de persones, als dos carrers on hi ha l’edifici.

El batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, ha dit que és una” bona notícia per als veïnats dels carrers”; a partir d’ara s’ha de revisar com acordonar l’edifici per “evitar que entrin persones alienes a l’obra” i cercar alguna mesura per a “millorar la imatge de l’hotel”.  En aquest sentit, sabem que és intenció de l'empresa propietària, i de l'Associació Hotelera, cobrir l'edifici amb teles de fotografies de la nostra zona, que limitin l'impacte visual actual.

Com es recordarà, l’hotel Son Moll va ser precintat el passat mes de desembre després que una part de l’edifici en obres s’esbucàs i costàs la vida de quatre treballadors. Aquestes, les vides, lamentablement, no es podran recuperar, però la vida continua malgrat tot, i ara, a poc a poc, es va recobrant la normalitat, en una zona com és Son Moll, rodejada d'establiments hotelers i de restauració, i ja en plena temporada turística.

Image