Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1937
Amb un cartell de gala que comptà amb la ministra de Medi Ambient, Medi Rural i Marí, Elena Espinosa, l'eurodiputada mallorquina Teresa Riera i la plana major del PSIB-PSOE, aquest partit organitzà el míting de la jornada a les Illes.

Image

“El PP pot dur la precarietat a la UE” destacà la ministra.

Image

Espinosa, Riera, Antich i Armengol presentats per Tolo Alzina comparegueren a Capdepera com “l’opció de la igualtat”

Image

Molt costa convocar la gent  per a les Europees. Els oradors, davant d'un auditori d'unes 200 persones de tota la comarca, parlaren de la "conveniència" de votar els socialistes a Europa.

Image

A més dels polítics esmentats també hi havia els consellers Jaume Carbonero i Mercè Amer. I altres com Bel Oliver, Jordi Bayona, Antoni Garcies o Ramón Socies i, a més, regidors de tota la comarca. També hi havia representació dels sectors econòmics del municipi.

Image

Espinosa arribà una mica més de mitja hora tard. L'espera, malgrat la calor, va ser d'allò més agradable, amb les tertúlies i rotlos habituals en aquests casos. És l'estiu i ningú frissa. Aprofitàrem per fer les fotos de rigor.

Image

L'entrada fou en olor de multitud.

Image

En Tolol Alzina, com a cap de l'Agrupació Local, donà la benvinguda a tots i ençatà l'acte.

Image

La candidata europea per Balears, Teresa Riera, defensà les polítiques d'igualtat i parlà de les dificultats que es deriven del fet de viure en unes illes. Per això, assegurà que defensarà a Europa el dret "que tenim tots els illencs de ser compensats".

Image

Image

La crisi, el finançament, la defensa de les polítiques socials i d'igualtat, a més dels atacs al Partit Popular, centraren els discursos. També es tengué un record per als vestits de Camps.

Armengol digué d'Estaràs que "representa la crispació".

Antich criticà que "ni el PP ni la dreta no han assumit el mal finançament de les Illes".


Image

Es repetí que aquest partit es juga a Europa i s'ha de suar la camiseta. En definitiva, el mÍting de la jornada del PSOE a les Illes. El que sortirà a tots els mitjans de comunicació autonòmics.

Image

(*) Nota: No ens agrada ser el centre del món, però un partit amb tot el desplegament de mitjans que fa al llarg de la campanya, no hagués estat sobrer un breu comunicat avançant l'esdeveniment a aquest mitjà.