Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2142

El catamarà d'Interilles ja torna ser al
port de Cala Rajada
---------
Es preveu una immediata reobertura de
la línia amb Ciutadella


Els problemes començaren cap al mes de juny de 2007. El catamarà que cobria la línia marítima Ciutadella-Cala Rajada va patir distintes avaries, fins que el mes d'agost deixà d'operar. Les notícies que anàvem coneixent eren contradictòries, i arribà l'hivern. Cap al mes d'abril de 2008 es va fer un nou anunci de recuperació del servei per al mes de maig, però  en aquella ocasió tampoc no es va produir. I així passà un altre estiu, i un altre hivern, i acabàrem per oblidar-nos-en.

Dia 12 del present mes de maig, Interilles reapareixia (nosaltres ens en férem ressò en aquesta mateixa secció), i una altra vegada es va parlar de la reobertura de la línia marítima. En aquesta ocasió, a més, s'especificava que el port base passava a ser el de Cala Rajada, des d'on sortirà el 'Balear Jet', a les 9 i a les 17'30, mentre que de Ciutadella ho farà a les 10'45 i a les 19 hores.

Image

Tot sembla confirmar-se. El 'Balear Jet', després de superar entrebancs tècnics i admininstratius de tota mena, ha tornat al port de Cala Rajada, la nit del 26 al 27. Recordem que aquest vaixell té una eslora de 32,25 metres, una capacitat per a 308 passatgers i es desplaça a una velocitat de 28 nusos. 

Esperar que aquesta línia s'estabilitzi pot semblar lògic, però donats els precedents ja no resulta tan obvi. L'intent d'unir Cala Rajada amb Ciutadella és una d'aquelles històries de la qual ja s'ha escrit molts de capítols, pocs d'ells satisfactoris. Des dels temps del "Menorca" fins a dia d'avui han passat molts d'anys i n'hem vistes de tot color.

A veure si aquesta és la bona.