Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1893

  Unanimitat en els dos punts de l'ordre del dia




   Els dos punts a debatre en el plenari extraordinari del dia 19, a l’Ajuntament de Capdepera, s’aprovaren per unanimitat. El primer punt important, era la resolució del contracte de prestació del servei d’educació infantil de primer cicle (0-3 anys),  a causa de la defunció d’una de les persones jurídiques contractades. Per aquest motiu, i segons explicava el contracte, s’ha passat a la resolució del mateix. 

   El segon punt de l’ordre del dia va ser l’encàrrec de la gestió provisional del servei d’educació infantil de primer cicle a l’altra persona jurídica contractada, que ja s’encarregava del servei amb la difunta, mentre es prepara la nova contractació del servei. 

Image


  Per la seva banda, EU-EV, va demanar a la Sala que s’estudiï la possibilitat que l’Ajuntament s’encarregui directament de la prestació del servei, contractant a les persones que ja hi treballen, perquè segons es va explicar, el Consistori s’estalviaria un tant per cent del que costa ara l’empresa que ho gestiona.


Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera





Nota de redacció:
   Com podeu llegir  dels dos darrers plens  extraordinàries no n'hem fet la Crònica (In)formal.  Ens hem limitat a transcriure la nota de premsa, remesa pel departament de comunicació de l'Ajuntament. Us recordam que a la secció plenaris, trobareu les actes completes dels plens.
   Hi tenim poca cosa més que afegir, al que s'hi diu.